Radio Guerrilla

Contact

Radio Guerrilla este un post de radio românesc care a început să emită pe 29 noiembrie 2004. Este deținut de grupul media Realitatea-Cațavencu și a fost lansat de grupul de presă Academia Cațavencu. Primele știri care au fost auzite la Radio Guerrilla, au fost difuzate la ora 11:00 și prezentate de Adrian Năstase, iar cele de la ora 12:00 au fost prezentate de Traian Băsescu, la acel moment cei doi fiind în cursa electorală pentru președinția României.

Radio Guerrilla a apărut ca urmare a dorinței de eliberare a posturilor de radio din teroarea amorțirii, a lipsei de informații reale, care urmărește normalitatea dialogurilor, bucuria jocului, a empatiei și inventivității. Un radio care și-a propus să difuzeze conținut pentru adulți, să aibă personalitate, atitudine, muzică și informație, fiind cunoscut pentru punctul lor de vedere liberal.

Audiența țintă a Radio Guerrilla este populația clasei de mijloc, oameni cu vârste între 25 și 34 de ani. În ciuda faptului că a fost lansat târziu, este unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din România. Slogan: Eliberadio.